XXV. Kárpát-medencei Regöscserkész-tábor

Meghirdetés


Legalább ötödik osztályt végzetteknek: 2014. június 27. – július 6.
Legfeljebb negyedik osztályt végzetteknek: 
2014. június 30– július 6.
Egyetemistáknak és felnőtteknek 2014. július 26.A Magyar Cserkészszövetség és a Regös Alapítvány meghirdeti a XXV. Kárpát-medencei Regöscserkész-tábort. Táborunkra minden cserkészt – aki volt már, és aki még nem – szeretettel várunk.

A tábor helyszíne: Miskolc

A programból: folyamatos néptánc- és énektanulás, kézműves foglalkozások (fafaragás, szalma-, gyékény- és vesszőmunkák, nemezelés, lószőrékszer készítés, rezezés, gyertyamártás, szövés, gyöngyözés, bőrözés, batikolás, agyagozás, hímes-tojás festés, csipkeverés, mézeskalácssütés…), előadások (hangszeres, ill. néprajzi), népszokások felelevenítése (regölés, téltemetés, pünkösdölés, stb.), népi játékok, minden este táncház, stb..

Részvételi díj 22 000 Ft ötödiktől (18 000 Ft negyedikig)

Idén is adunk be pályázatokat, amelyekkel idén azokat szeretnénk segíteni, akik e nélkül nem tudnának a táborba eljönni, ezért kérjük, támogatás-igényléssel keressetek minket bátran. (elérhetőség lent)

Idén is a testvérek támogatását* különösen fontosnak gondoltuk. A támogatás igénybevételét előre jelezni kell, lehetőség szerint a jelentkezés után, de legkésőbb a határidőig a lent megadott e-mail címen, hogy kalkulálni tudjunk vele, lehetővé téve minél több fiatal részvételét.

*Kedvezmény mértéke 1. gyermeknek 0 Ft, 2. gyermeknek -4000ft 3. gyermeknek -8000ft, de minimum 14 000ft kortól függetlenül. A családok pontos tábordíját a tábort megelőzően kiszámoljuk, és mindenkinek megírjuk.

Azoktól a cserkésztestvéreinktől, illetve szüleiktől, akiknek ez nem jelent gondot, örömmel veszünk, és hálásan köszönünk a tábordíjon felüli támogatást, amellyel hozzájárulnak a tábor színvonalának növeléséhez és körülményeinek javításához. Egyéb (bármely) termék-támogatásokat is hálásan köszönünk, ha valakinek erre van lehetősége vagy kapcsolata. A támogatásokat előzetesen Csanády Lőrinccel egyeztetve az alul írott elérhetőségeken, helyszínen a regisztrációnál vagy a „logisztikán” várjuk és előre is köszönjük.

Az egyes altáborokba szokásosan nem kell külön jelentkezni. A táborba jelentkezőket értesítjük, melyik altáborba tartoznak.

Idén is a jelentkezés érvényességéhez a tábordíjból 8000 forint átutalását kérjük határidőig.Erről részletek a jelentkezés oldalán találhatóak.

Pólót idén a korábbi nehézségek elkerülése érdekében a tábor előtt el fogjuk készíttetni, így aki határidő után jelentkezik, annak nem lesz lehetősége rendelni.

Ezek a jelentkezési feltételek 2014. május 31-ig érvényesek

Közös utazás: Mint a korábbi években, idén is lehetőség nyílik a táborhelyre való közös utazásra Budapestről, erről mindenkit a megadott e-mail címén még pontosan értesítünk.

Jelentkezés

Jelentkezni interneten tudtok a regös honlapon: www.regos.cserkesz.hu/jelentkezes/

Problémákkal, kérdésekkel, (előbb megy, később jön) forduljatok bátran hozzám:

Csanády Lőrinc csst. tpk. (205)

(06-20-475-20-07)

tabor@regos.hu

www.regos.cserkesz.hu