Helló Világ!

Mi is az az MU? A cserkesz.hu azon szolgáltatása, amely lehetőséget biztosít a honlapkészítéshez nem, vagy kevésbé értő felhasználók számára is egyedi, önálló honlap létrehozására. A mü a görög ABC tizenharmadik betűje, egyébként pedig az MU a Multi User, azaz a több felhasználós környezetre utal.

A szolgáltatás WordPress alapon nyugszik, így akik szeretnének belemélyedni a használatába, azok számára javasoljuk az alábbi dokumentáció átolvasását.

Mit nem biztosítunk? A cserkesz.hu œ szolgáltatáshoz nem tartozik technikai támogatás; leginkább arra biztatnánk mindenkit, hogy segítsetek egymásnak. Továbbá kérünk titeket, hogy a hivatkozott dokumentációs oldalt olvassátok át, onnan mindent meg fogtok érteni. Ha kérdés merülne fel, úgy javasoljuk, hogy tegyétek fel a WordPress Magyarország fórumán.

Miben segítünk? Ha új plugint, vagy témát szeretnél telepíteni, abban természetesen segítünk, hiszen ehhez csak a szolgáltatás adminisztrátorainak van joguk. Biztosítjuk a szolgáltatás tőlünk telhető legjobb üzemeltetését, a keretrendszer frissen tartását. Működtetjük a cserkész szervert, valamint minden honlaphoz 50 MB tárhelyet is biztosítunk. Magyarán neked tényleg csak a tartalommal kell foglalkoznod.

Milyen feltételek mellett? A honlapok tartalmáért azok készítője felel, de köteles a cserkész normák és a cserkész netikett keretei között mozogni. A felhasználók kiosztása az adminisztrátorok hatásköre. A honlapod tartalmát kérjük, hogy folyamatosan frissítsd! Az üzemeltetők fenntartják a jogot, hogy korlátozzák egyes honlapok elérhetőségét, amennyiben azok megítélésünk szerint nem felelnek meg a cserkész eszmeiségnek, vagy az MCSSZ illetékes szerve hivatalos úton minket arra kér. Reklámot a weboldalakon elhelyezni tilos!

Végezetül, ha bármilyen kérdésed volna, te is szeretnél a csapatod számára egy saját honlapot, jelezd felénk.