Adománygyűjtés a korona idején

A koronavírus gazdasági hatásaira reagálva a Magyar Cserkészszövetség szeretné azon cserkészek családjait támogatni, akiknek jelentős bevétel kiesés miatt veszélybe került a mindennapi megélhetésük.

“A szeretet bizalom. A bizalom hit.”

2020. decemberi végéig egy 9 hónapig tartó adománygyűjtésbe kezdünk, amihez támogatókat keresünk.


Minden hónap 10-éig
IDE UTALD AZ ADOMÁNYT:
Magyar Cserkészszövetség
10918001-00000071-76940033
Közleménybe: korona


Alapelvek

Cserkészeink családjait szeretnénk ebben a nehéz helyzetben segíteni, havi rendszeres támogatást nyújtva nekik. Célunk szerint akit a jelentkezők közül támogatandónak ítélünk, év végéig stabilan megkapja a megítélt összeget. Egy családnak havi min. 20.000 Ft-ot utalunk, mert úgy gondoljuk, ez már valós segítség lehet.

Amennyiben több adomány érkezik be, a minimális összeget is megemeljük.
Amennyiben több igény érkezik be, mint amennyit az adományok fedezni tudnak, felülvizsgáljuk a rendszert és a megadott szempontok alapján súlyozzuk a rászorulók helyzetét. Így előfordulhat, hogy valakit nem tudunk támogatni. Kérjük a megértéseteket!

Ha segítségre van szükséged

Kérjük jelentkezz az űrlapon keresztül, ha a járvány olyan élethelyzetbe sodort, ami veszélyezteti, nehezíti a mindennapjaitokat!


Biztosan vagyunk sokan a mozgalomban, akik szerencsésebben átvészelik ezt az időszakot, mert olyan munkahelyünk van, de azt is tudjuk, hogy sokakat megvisel gazdaságilag vagy éppen egészségügyileg az elkövetkező néhány hónap.
Szeretnénk segíteni, engedd ezt meg nekünk!
Töltsd ki az űrlapot, ez alapján tudunk a támogatás mértékéről dönteni. Bízunk benne, hogy egy kicsivel mi is hozzá tudunk járulni egy jobb világhoz.

Beérkezett adomány
100%
Kiosztott adomány
44%

Tudnivalók

Így segíthetsz!

A rendszer működéséről

Hírek

Köszönet az adományozóknak!
2020.05.26.
"Hálás szívvel köszönjük! Köszönjük mindenkinek, aki adta, aki közvetített, aki dolgozott vele. Második alkalommal küzdök a rákkal, és egyedül nevelem a három
Nem kevesebbről van szó…
2020.05.11.
... mint 625.000 Ft-ról. Ennyi összeget utaltatok már egy hónap alatt a járványhelyzet miatt meghirdetett felhívásunkra. Kedves Cserkésztestvérek! Mérhet
Elkezdődött…
2020.04.23.
Megszületett az első döntés az eddig beérkezett igényekről, értesítettük az érintetteket is a jó hírről. Az a célunk, hogy a támogatás stabil legyen, az elköve
Kérj segítséget!
2020.04.02.
Kedves Cserkésztestvérünk! Kérjük jelentkezz az űrlapon keresztül, ha a járvány olyan élethelyzetbe sodort, ami veszélyezteti, nehezíti a mindennapjaitokat!

Kapcsolat

  • +36 20 548 17 66
  • tamogatas@mcssz.hu