Kedves Összekötők és Parancsnokok!

Köszönjük szépen a türelmeteket, a jelöltek mostantól január 18-ig regisztálhatnak az EVOK rendszerben. A csatolt segédlet szerint kell eljárniuk, kérlek ezt juttassátok el hozzájuk! A január 18-i határidő csak a regisztrációra vonatkozik, ami egy maximum negyed órás folyamat, így reméljük, hogy senkinek nem fog gondot okozni, hogy ezt időben megtegye.
A gondviselői nyilatkozattal, csapatparancsnoki ajánlással és támogatáskéréssel kapcsolatos tennivalókat az első hétvége kezdetéig (február 20.) kell a jelölteknek elvégeznie. Az ezzel kapcsolatos tudnivalókat a csatolt segédlet tartalmazza, és az első képzésvezetői levélben is felhívjuk majd rá a figyelmet.
A csapatparancsnoki értekezleten jeleztük, hogy nem tudunk 120-nál több jelöltet befogadni. Az értekezlet óta eltelt idő alatt sokat dolgoztunk azon, hogy megoldható legyen az összes jelölt befogadása és ne kelljen más kerületek képzésébe küldenetek a jelölteket. A munka meghozta gyümölcsét és végül az értekezleten közösen meghatározott számú jelöltet be tudjuk fogadni az összes csapattól!
Ha szeretnétek segíteni a jelöltjeiteknek az EVOK rendszerrel való boldogulásban, bejelentkezhettek a kurzusba, ahogy azt emailben megkaptátok. Kérlek, hogy saját nevetekben ne vegyétek fel a kurzust, hogy a résztvevők számában reális adatokat láthassunk.
Néhány jelölt már regisztrált, az ő adataikat ellenőrizni fogom, és jelzem, ha van további teendőjük. Kérlek a segédletet nekik is juttassátok el, a feladatok feltöltéséhez szükségük lehet rá.
Ha bármilyen kérdésetek van, vagy bármilyen probléma felmerül, keressetek minket nyugodtan!
Jó munkát!
Tihanyi Dóri (ŐVK titkár)