Kerületünk


Elérhetőségeink:

Email: iker [kukac] cserkesz.hu
Weblap: http://www.cserkesz.hu/elsoker
Facebook: @elsocserkeszkerulet


Hivatalos adataink:

Név: Magyar Cserkészszövetség, I. Budai Cserkészkerület
Cím: 1025 Budapest, Tömörkény u. 3/a
Adószám: 19006705-2-41

Számlaszám: 10918001-00000071-76940057 (Unicredit)


Elnökség:

Email: iker [kukac] cserkesz.hu

Kerületi Elnök
Varga Péter  Petyusz
205.Városmajor
Varga Péter (Petyusz) vagyok a 205. sz. Zrínyi Miklós cserkészcsapatból. 2000-ben kezdtem cserkészkedni, 2008 őszétől másodikos koruk óta vezetem őrsömet (Szalamandra őrs). 2004 óta veszek rész Regöstáborokban, ahol 2009-től vezetőként majd 2010-től altáborparancsnokként szolgáltam cserkész korosztályban, 2015-ben pedig volt lehetőségem egy évet táborparancsnokként is szervezni. Közben 2013-ban végeztem 21/a évfolyamban a kagylós segédtiszti vezetőképző tábort, amelyet követően a csapatban az őrsvezetés mellett rajparancsnokként és korosztályvezetőként is tevékenykedhettem. 2014-ben ŐVK-ban Esztergom altáborban voltam, majd 2015-ben 18+ ŐVk-ban szolgáltam kiképzőként. Az elmúlt években kerületi elnökként szolgáltam a családalapítás és a munka mellett.
Email: varga.peter [kukac] cserkesz.hu
Kerületi Ügyvezető Elnök
Bechtold Jakab
Jakab
1909.Budapeszi
Bechtold Jakab (Jakab) vagyok az 1909. sz. Prohászka Ottokár cserkészcsapatból. 2003-ban csatlakoztam a cserkészcsapathoz, ahol 2014-től a háttérmunkálatokért (pénzügyek, pályázatok, logisztika, üzemeltetés) feleltem a csapat felsővezetésében, majd 2017 és 2020 között csapatparancsnoki megbízatást láttam el. 2013 és 2018 között. Pénztárosként segítettem a kerület munkáját. Részt vettem az NNT helyszíni logisztikai lebonyolításában, valamint a 2016-os KNT táborparancsnok-helyettese voltam. 2015-ben részt vettem IST tagként a 23. Cserkész Világtalákozón, Japánban. 2018-ban szereztem segédtiszti képesítést, 25/B évfolyamban. 27/A évfolyamban kiképzőként működtem közre.
Turizmus-vendéglátás szakos közgazdászként végeztem a Budapesti Gazdasági Egyetemem,
mester diplomámat pedig a BME Vezetés és szervezés szakán szereztem. Jelenleg egy magyar tulajdonú nagyvállalatnál dolgozom kontroller pozícióban.
Email: bechtold.jakab[kukac] cserkesz.hu
Kerületi Vezetőtiszt
Dr. Kempler Miklós Soma
Soma
314.Felső-Krisztinaváros
Kempler Soma (Soma) vagyok a 314. sz. Czuczor Gergely cserkészcsapatból. 1999-ben kezdtem cserkészkedni, 2004 óta vezettem az őrsöm kilenc éven át, 2005-ben végeztem ŐVVK-t és 2013-ban kaptam segédtiszti képesítést. Voltam az ŐVK-ban GH-s, mameluk, egy évig kiképző Pál utczában, három évig parancsnok Esztergom altáborban és egy évig altáborparancsnok a Falkában. Csapatomban 2014-től 2018-ig voltam csapatparancsnok. 
2020-ban cserkésztiszti képesítést szereztem. Az elmúlt 3,5 évben Kerületi Vezetőtiszként vettem részt a Kerület életében és az ONT munkájában.  
Tagja vagyok még az MCSSZ EÜ szakágának és terveim között szerepel egy csillagászattal/asztrofotózással foglalkozó szakág alapítása, amint időm engedi.  
Egyetemi tanársegédként és belgyógyász szakorvosként dolgozom a Semmelweis Egyetem  Belgyógyászati és Hematológiai klinikáján, ahol részt veszek a magyar, angol és német medikus és az az Egészségügyi Szervezők képzésben, továbbá az egyetem Phd iskolájába járok. Kutatásaim elsősorban a cukorbeteség és magasvérnyomás idegkárosító hatásainak mélyebb megértésével, diagnosztizálásával kapcsolatosak. Hobbiként asztrofotózom és 1,5 éve megházasodtam.
Email: kemplersoma [kukac] gmail.com
Kerületi Titkár
Kisbán Petra
Petra
25. Újbuda
Kisbán Petra (Petra) vagyok a 25. sz. Szent Imre cserkészcsapatból. 2008-ban tettem fogadalmat a 25. sz. Szent Imre Cserkészcsapatban. 2014 óta vezetem őrsömet, a Limeokat. 2017-ben végeztem a segédtiszt vezetőképző tábort (25/B). 
ŐVK-ban, Esztergom altáborában szolgáltam mamelukként és két éven át kiképzőként is, majd 2020-ban a STVK-ban vállaltam patrónusi feladatokat.
A 2019/2020-as évben Kőrösi Csoma Sándor ösztöndíjas voltam, ahol a London-i és London környéki magyar cserkészcsapatok munkáját segítettem.
Tanulmányaim során a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem vegyészmérnök szakán szereztem alapképzéses diplomát, jelenleg pedig a Budapesti Corvinus Egyetem vezetés és szervezés mesterszakán vagyok végzős hallgató.
Email: petra.kisban [kukac] cserkesz.hu


Megbizatások:

Kerületi Táborozási Vezető
  
Kerületi Pénztáros
  
Kerületi Szakvezetők
  


Egyéb tisztségviselők:

OKGY küldöttek
Balázs BulcsúGróf BoglárkaSurján Balázs
Böröczky CsongorKollár TamásSzathmáry Gergely
Csortán-Szilágyi GyörgyKrenner MárkSzékely Csaba
dr. Hári MártonKurutz AndrásTihanyi Dóra
Dr. Kempler Miklós SomaPaulini LeventeTóth Márton
dr. Sziráki MártonPetró CsabaTuróczi Hajnalka
Forgách MártonSalzmann Katalin 
Goda Márton ÁronSpringer Bence 
OKGY pótküldöttek
Bánhidi ÁrpádNyist PéterUgron Ákos Gábor
Czettele GyőzőSzentirmai JózsefnéVidovszky Márton
Czibulka ÁronTakácsik Zsombor ÁronZelliger Erzsébet
Dr. Virág AndrásUgroczky Gábor 
OT tagok
Böröczky CsongorKollár TamásSzékely Csaba
D. Szűcs GergelySalzmann Katalin 
OT póttagok
Csortán-Szilágyi GyörgyHári MártonTóth Márton Mihály
Czettele GyőzőKrenner Márk