XVI. Várreg

Szeretettel hívunk, és várunk mindenkit a hagyományosan megrendezett VÁROSMAJORI REGÖSNAPra, melyet november 26-án tartunk.

Idén is párhuzamos programokkal várjuk a résztvevőket, hogy mindenki megtalálhassa a saját korosztályának megfelelő foglalkozást.

Kiscserkészek és újoncoknak:
A szokásos helyen, a Városmajori kistemplomban (Budapest, XII. ker., Csaba u. 5) a megszokott kézművesnap. Várható kézműves, népmese hallgatás, népdaltanulás, játék.
Időpont: Délelőtt fél 10-től délután 16:00-ig. Ebédet kapnak.
Belépő: 800ft (testvéreknek 3 főtől 1800ft).

Idősebbek: (ez a programrész elmarad.)

Néptánc oktatás: Mindenki jöjjön akinek van kedve megtanulni vajdaszentiványit táncolni, egész az alapoktól!
Helyszín: Kelenföldi Evangélikus Gyülekezet tanácsterme (Budapest Bocskai út 10.)
Időpont: 10:30 – 13:30.
Belépő: 500 Ft (Aki este a táncházba is jön annak a kettő együtt: 650Ft)

A cserkész, a kósza és a vándor korosztályaktól mindenkit sok szeretettel várunk az esti táncházra, ahol reményeink szerint fergeteges estét tölthetünk együtt, tánccal, beszélgetésekkel, teával… E program sikerének kulcsa hogy sokan legyünk, ezért buzdítok mindenkit, jöjjön, hívja barátait, ismerőseit. NEM csak cserkészeknek!
Időpont: 19:00-tól kb. 23:00-ig a kistemplomban.
Belépő: 300 ft. (Kedvezmények: A rendszeres táncházi fiúhiány miatt fiúk bekönyöröghetik magukat. Lányok közül aki két aktív táncoló fiúval jön, annak ingyenes. Ha egész este táncolnak, ha valaki a tánctanuláson is részt vesz, annak a kettő együtt 650Ft.) Helyszín a Városmajori kistemplom (Budapest, XII. ker. Csaba utca 5.)

Mindenkit sok szeretettel várunk a programokra.

Kérlek titeket, továbbítsátok ezt a levelet kerületi listákra, vezetői listákra, és mindenhová, ahol utoléri azokat, akik szeretnének jönni, csak ezt nem tudják még..:)

Kérdéseket nekem tegyétek fel!

Jm!
Gelley Áron Benedek
garonb93@gmail.com
20/770-8914