Kedves Szülők és cserkésztestvérek!

Ezúttal nem azért írok, mert egy aktuális programunkat szeretném hirdetni, hanem azért, mert egy új lehetőséget szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, amivel nem csak egy szép ajándékhoz lehet jutni,hanem még a cserkészcsapatunkat is lehet támogatni!

Ez a lehetőség pedig nem más, mint egy 2020-as színes, cserkész témájú falinaptár beszerzése!
Az újrahasznosított papírból nyomott falinaptár a megszokott névnapokon, egyházi és nemzeti ünnepeken túl néhány cserkész vonatkozású ünnepet is tartalmaz, illetve minden hónapnál QR kóddal elérhetők lesznek majd cserkész videók, ezáltal interaktívabb, mint más naptárak.

A legalább 2000 Ft-os támogatásokat egy ilyen szép naptárral köszönjük meg, mely szuper ajándék lehet ismerősöknek, barátoknak, munkatársaknak, különösen ha aktív cserkészek, vagy van olyan a közelben aki volt, vagy lesz, vagy csak azoknak, akik támogatnák a cserkészetet.

A naptárak átvehetők nálam a csapatkarácsonyon (december 21, szombat), illetve előzetesen egyeztetve december péntekjein 16:55-től 19:20-ig.

A befolyó összeget a csapat tábori felszerelésének bővítésére fogjuk fordítani, hiszen idén is két új őrs jön a táborba tehát további eszközökre és sátrakra lesz szükségünk.

Előre is köszönettel az adományokért és a lehetőség továbbhirdetéséért:

Fucskó Miklós cst.
Csapatparancsnok
+36308342897
fucskomiklos@gmail.com