Bár a koronavírus okozta helyzet rányomta bélyegét a cserkészév megszokott menetére, mégis azon dolgozunk a vezetőséggel, hogy a cserkészév csúcsát, a nyári cserkésztábort és a kiscserkészek tanyázását ne kelljen kihagynunk idén sem.
Ennek ellenére a bizonytalan helyzet új probléma elé állít minket, hiszen a kijárási korlátozás alatt a rendezvények lebonyolítása sem engedélyezett, így könnyen lehet, hogy eredeti időpontjainkat és helyszíneinket meg kell változtatnunk augusztus második felére és ezzel meg is kell rövidítenünk a programok hosszát, továbbá valószínűleg ugyanazon a helyen tartanánk a két programot.
Ezt viszont a legvégső esetben tennénk meg, várhatólag akkor, ha az egészségügyi helyzet és a jogszabályok, illetve, ha a résztvevők létszáma alapján ez egyértelmű válik.
Arról, hogy az eredeti, eseménynaptárban feltüntetett időpontokat (tábor: július 11-19, kiscserkész tanyázás augusztus 12-16) megváltoztatjuk-e, mihamarabb, de legkésőbb július elejéig küldünk tájékoztatást.

Annak érdekében, hogy tudjuk, ki hogyan viszonyul a helyzethez és az esetleges tábor, illetve tanyázási időpontok hány embernek felelnek meg, kérjük az alábbi űrlap kitöltését jövő szerdáig.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfOK8KH5lPCLvj_YfLn8eTh9V5DzOmS6IhE2ayfZspeY0nwHg/viewform

Ehhez előre is köszönjük a segítséget és rugalmasságot!
Ezen túl sajnos az év további, eseménynaptárban megjelölt programjai (családos túra, próbáztatás, őrsgyűlések) továbbra is elmaradnak,illetve amit tudunk online formában megtartunk. Ezúton is köszönjük az online őrsgyűlésekhez adott segítséget, időt, technikai hátteret! 🙂

Jó munkát!