Kedves Szülők és Cserkésztestvérek!

Tudjuk, mindenki nagyon sok felől kapja az információkat a mostani helyzettel kapcsolatban és szeretnénk mi is tájékoztatni benneteket arról, hogy csapatunk működése hogyan alakul a közeljövőben:

  • Előre nem látható ideig, a heti rendszerességgel tartandó őrsgyűlések elmaradnak minden korosztálynak. Az őrsvezetők igyekeznek majd ezalatt az időszak alatt is kapcsolatot tartani a gyerekekkel, különböző, találkozást nem igénylő játékokkal/feladatokkal. A kisebb, internetet még nem használó korosztálynál ez a szülők segítségét igényelné, így előre is köszönjük ezt.
  • Az áprilisi 17-19-i csapatportyánk sajnos a koronavírus terjedésének csökkentése érdekében, szintén elmarad. Ezt, ha megoldható, a jövőben igyekezni fogjuk valamilyen szinten bepótolni, akár más csapatprogrammal, vagy egy őszi portyával.
  • A portyát követő nagyobb programokról, így a családi túráról, a táborról és a tanyázásról még nem tudunk nyilatkozni. Mindannyian reméljük, hogy addigra már lecsillapodik a helyzet és meg fogjuk tudni tartani ezeket a programokat. 

Legközelebb április elején jelentkezünk egy hasonló tájékoztatóval. Ha addig is bárkinek bármilyen kérdése felmerül, a kialakult helyzet cserkészetet érintő részével kapcsolatban, azt a honlapunkon (https://mu.cserkesz.hu/313) keresztül teheti fel (tárgy: korona) és igyekszünk tudásunkhoz mérten mihamarabb válaszolni.

Köszönjük a megértést és mindenkinek kitartást ebben az átmeneti időszakban!

JM!

313. Szent József Cscs. vezetőség

 0 total views