Február 8-án csapatunk és más plébániai csoportok vezetőinek segítségével tartottuk meg egyházközségi farsangunkat. A Szent József Házban létrejött fantázia világban aznap este rengeteg sokszínű és izgalmas lénnyel/teremtménnyel találkozhattunk, köztük elfekkel, egyszarvúakkal, hercegekkel.

A gyermekek különböző ügyességi és logikai játékokban – például célba dobással, kötélhúzással, “popcorn-szállítással” –  mérhették meg erejüket és versenyezhettek egymással. Természetesen mint minden farsangon, nálunk sem maradhatott el a jelmezverseny, melyen négy kategória szerint választott a mélyen tisztelt zsűri győztest:  a legjobb duó, a legjobb egyéni, a legkreatívabb és a legaranyosabb jelmez. A gyerek farsang után az idősebb korosztály is kibulizhatta magát, hiszen a just dancetől kezdve a társasjáték klubbon át egy kisebb szabadulószobával is készültünk számukra.

Külön köszönjük a plébániai csoportok segítségét, hogy plusz elfoglaltágokkal is készültek, így még színesebbé tudtuk varázsolni ezt az estét mind a kisgyerekek, a kamaszok és a felnőttek számára.