Farsang

Csapatunk február 15. délután tartott farsangot.

Már az érkezéskor feltűnő volt, hogy ez a farsang más, mint az iskolákban megszokott. Ugyanis itt senki sem volt jelmezben. Helyette belépéskor álarcot kaptunk. Ekkorra mindenki tudhatta: Álarcosbálba jött.

Álarcosbálban táncolni szokás, mi is átmozgattuk magunkat. Első táncunk koreográfiáját magunk alakítottuk, mindenki megtoldotta egy mozdulattal. Az eredmény magáért beszél:

 

Majd egy rendhagyó székfoglaló következett, melynek során cserkészeink a székek tetejét és alját is alaposan megismerhették.

Egy jó bulihoz elengedhetetlen az étel-ital. Mi sem sajnáltuk a jó falatokat egymástól. A menü: zsíros és nutellás kenyér, joghurt, desszertnek pedig lisztes csoki volt.

A bőséges lakoma után mindenkinek jólesett egy kis levegőzés a plébánia udvarán. Majd elérkeztünk a délután csúcspontjához: a tábortűzhöz. Ennek keretében a Kerecsensólymok Piroskát, a Bölények Lúdas Matyit, a Sárgarigók Shreket, a Csuszka és Kószapocok összevont örs pedig Micimackót jelenítették meg. Habár nem az erdőben voltunk, mégis igazi tábortüzi hangulat uralkodott.

Nagyon jól éreztük magunkat, köszönet érte a szervezőknek.