Csapattábor Arka

Huszár bajtársak!

Örömmel jelentem, hogy a császári haderők megfutamodtak és nemcsak Arka faluját, de egész Abaúj vármegyét elhagyták. Hadjáratunk sikerrel járt és megtisztítottuk Regéc várát és a Boldogkői várat is a gaz ellenségtől! Jutalmunk a béke és szabadság országunknak. Használjátok a Kossuth bankót mellyel most megjutalmazlak titeket fáradságos munkátokért.

Emitt láthatjátok a felvételeket, melyet táborunkról a krónikások, Magdi néni, Edina néni készítettek. Várjuk a többi felvételeket is!

Jó Munkát!

Varga Gabriella

kaszárnyaparancsnok

***

Kedves Szülők és Kedves Cserkésztestvérek!

Köszönjük a fáradságos munkát, a jókedvet, a segítséget és minden támogatást. Örömmel számolunk be arról, hogy a 116. sz. Gróf Teleki Pál csapat tagjai közül hosszú évek után első alkalommal sikeresen teljesítették a kiscserkész próbát és ígéretet tettek a tábor utolsó napján a megjelent kiscserkészek. Az 1212. sz. Szent Ilona cserkészcsapatban több korosztályból is próbáztak, illetve fogadalmat tettek: Barkóczy Nóra cserkész, Keresztessy Eszter kósza, Kiss Richárd vándor és Póliska Csaba felnőttcserkész testvéreket üdvözöljük csapatunkban. Póliska Borbála sikeresen megszerezte a fehér pajzs próbát. Szeptemberben találkozunk és folytatjuk közös munkánkat egy új cserkészévben!

EZ JÓ VOLT, EZ JÓ VOLT, EZ FANTASZTIKUSAN JÓ VOLT!

 

Kedves cserkészek és szülők!

Idei táborunkat a Zemplénben tartjuk a festői szépségű Arkán. A tábor az Országos Kéktúra útvonalán fekszik, közelben két vár is található regéci és boldogkői várak. Idei táborunkban több túrát is tervezünk. Szállásunk az arkai ifjúsági táborban lesz, a kiscserkészek számára benti szállással, a cserkészeknek sátorban. A tábor helyszínéről információkat és képeket a következő oldalon találhatnak a község oldalán www.arka.hu webhelyen. Utazási információk, indulás, érkezés és egyéb tábori tudnivalók későbbi időpontban várhatók.

Tábor ideje: 2018. július 11-15 (szerda-vasárnap)

A tábor díja: 18.000 Ft
Ahol egy családból többen jönnek: 15.000 Ft/fő

Szeretnénk, ha sokan eldöntenék az utolsó tanítási napig, hogy jönnek-e a táborba.
Különleges kedvezménnyel jutalmazzuk az előrelátókat. Kedvezményes lehetőség feltételei:

  • Fizettél tagdíjat 2017-18-as évre
  • Jelentkeztél a táborba a jelentkezési oldalon
  • Befizeted a tábordíjat Június 15-ig

Ez esetben a tábor díja: 16.000Ft (ha egy családból többen jöttök 13.000Ft) és ajándékba választhatsz egy cserkészsapkát vagy cserkészpólót.

Részletfizetési lehetőséget biztosítunk az igénylőknek külön kérésre.

A Szent Ilona cserkészcsapat osztálykassza bankszámlája:
Számlatulajdonos neve: Varga Gabriella
Számlaszám: 10402764-85525049-49501021
Bank: K&H bank
Közlemény
 rovatban a cserkész, kiscserkész nevét kérjük feltüntetni

Jelentkezés itt