Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Cipősdoboz

Kedves Cserkésztestvérek!

Pici kezek, amelyek izgatottan tépik le a papírt az ajándékról, és csillogó kis szemek, amelyek hálával néznek rád. Elképesztően jó és megható érzés, amikor egy gyermek bontogatja a karácsonyi ajándékát, ugye?

A Magyar Cserkészszövetség december 20-án jótékonysági Cserkészkarácsonyt szervez ötszáz gyermeknek, akik a ti segítségetekkel ugyanilyen izgatottan bontogathatják majd ajándékaikat. A rendezvényre olyan gyerekeket is várunk, akiknek még nem volt lehetőségük hazánk fővárosába utazni, vagy olyan programokon részt venni, amit a Cserkészkarácsony nyújt majd számukra, illetve olyanokat, akik tehetségükkel, szorgalmukkal kiemelkednek iskolájukban.

Egy könyv, vagy egy szép napló, amelyben a kezdő sorok a te jókívánságaid, tanácsaid lesznek, vagy egy kézzel készített tolltartó, sál, esetleg egy már nem használt társasjáték nagy örömet okoz majd ezeknek a gyerekeknek. A 7-14 év közötti gyerekek olyan településekről érkeznek, ahol még nincs jelen a cserkészet. Az ajándék mellett ezért írd le neki személyes élményed, történeted a cserkészettel kapcsolatban, vagy egyszerűen azt, hogy miért jó cserkésznek lenni, hogy a már átélt élményeken át ismerhesse meg a cserkészetet.

Tedd bele az ajándékod és személyes üzeneted egy cipősdobozba. Adj örömöt egy gyermeknek!

Mi is küldtünk 2 cipősdobozt 🙂